Gratis utskrivbar fotokalender 2024

Vi erbjuder dig detta gratisverktyg för att skapa en kalender med foton. Du kan lägga till ett foto per månad, som kommer att visas högst upp på sidan. Efter validering får du en PDF-fil som är redo att delas på webben och en annan som kan skrivas ut hemma eller av ett proffs.

Skapa din kalender gratis med foto

Välj en kalendertyp:

Välj upp till 12 bilder, helst i JPG-format. Om du laddar upp färre än 12 foton kommer de att upprepas för att komplettera din gratiskalender.

Ladda upp dina foton

Ordna dina foton i önskad ordning genom att klicka och hålla kvar dem.

Tema

Genom att klicka på knappen "Jag skapar min kalender" godkänner du följande användarvillkor.

Användarvillkor

Tjänsten iKalendrar för att skapa anpassade tryckfärdiga kalendern är en kostnadsfri, automatiserad tjänst avsedd för privat bruk.

Nedladdning av bilder via denna tjänst innebär att användaren har de nödvändiga rättigheterna för denna process och för att skapa kalendern och ger iKalendrar.se de nödvändiga rättigheterna att använda och skapa härledda verk från dessa bilder som en del av tjänsten.

Förfalskning eller obehörig användning av bilder för att skapa kalendern på iKalendrar.se kommer att åtalas.

Under inga omständigheter är iKalendrar.se ansvarig för skapande eller missbruk av tjänsten.

Skapade kalendern kan inte ändras av användaren.

Varje skapat dokument är tillgängligt för nedladdning i 14 dagar via en privat länk. Spridning och distribution av denna privata länk är användarens ansvar.

Det dokument och de bilder som användaren har laddat ner kommer sedan att förstöras inom 30 dagar.

Problem eller förslag?

Detta kalenderverktyg är fortfarande i ett tidigt skede. Det kommer att utvecklas under månaderna baserat på din feedback och dina förslag, så tveka inte att kontakta oss.

Om du stöter på ett tekniskt problem, vänligen meddela oss.