Användarvillkor

Författarskap och värdskap

iKalendrar.se ägs av företaget utopiaweb, registrerat i Registre du Commerce et des Sociétés de Rennes under numret RCS RENNES 501 808 059, momsregistreringsnummer FR00501808059.

Denna webbplats hostas av företaget OVH SAS, SAS (förenklat aktiebolag) med ett kapital på 10 174 560 euro, dotterbolag till OVH Groupe SA, ett företag registrerat i Lille RCS under nummer 537 407 926 med säte på 2, rue Kellermann, 59100 Roubaix.

Kontaktuppgifter: OVH SAS - 2 rue Kellermann - 59100 Roubaix - Frankrike

Privata data

iKalendrar.se samlar inte in privata uppgifter om dig, inga uppgifter säljs till tredje part.

Som de flesta webbplatser gör samlar vi in data om din webbläsare och din IP-adress, och flera anonyma data. Vi använder Googles tjänster för att visa annonser på den här webbplatsen. Vissa av Googles annonspartners kan använda cookies för att visa annonser, för att visa relevanta annonser för dig. Du kan inaktivera cookies i din webbläsares alternativ.

Immateriella rättigheter

Utopiaweb är ensam ägare till alla texter, bilder, filer och ikoner på iKalendrar.se, förutom bilder som är licensierade enligt Creative Commons.

Kalendrar får reproduceras utan föregående medgivande för personligt bruk. Inget av det övriga innehållet i iKalendrar.se får reproduceras för kommersiellt bruk utan föregående medgivande från utopiaweb.